RSS-feeds van Laborantenbanen.nl

RSS Feeds Laborantenbanen.nl

U kunt het nieuws nog sneller ontvangen en/of koppen snellen door de vacatures van Laborantenbanen.nl als RSS feed te ontvangen. U hoeft dan niet meer van site naar site te klikken. Hierbij een korte toelichting hoe het werkt en hoe u zich op Laborantenbanen.nl vacaturefeeds kunt abonneren. 

Klik op de kleine oranje RSS button. Die button linkt naar het adres van de feed. De meeste browsers herkennen inmiddels automatisch of een site over een feed beschikt. Heeft u het adres van een feed te pakken, dan kunt u kiezen hoe u die en andere feeds het liefst bijhoudt. Er bestaan vele manieren maar wij behandelen de populairste: in een zogeheten RSS newsreader, in uw browser of op het web.

Er bestaan diverse newsreaders voor diverse platforms. Het ene programma is gratis, de ander vraagt een kleine vergoeding. Voor Windows computers wordt FeedReader veel gebruikt, voor Macintosh computers is NetNewsWire Lite populair. Beide programma's zijn gratis te downloaden.

U kunt uw feeds ook bijhouden in de meeste browsers. Bij Internet Explorer heeft u versie 7 nodig. Firefox noemt feeds Live Bookmarks. In Safari heten ze RSS kanalen.

Feeds van de Laborantenbanen.nl Vacaturebank

 

Aanmelden vacature-alert covid-19

Vacature alerts

Meer vacatures in de zorg bekijken?

Direct de laatste relevante vacatures in uw mailbox ontvangen?

Vacature alerts