Gelre Ziekenhuizen als werkgever

Gelre Ziekenhuizen

Gelre ziekenhuizen

 

Gelre ziekenhuizen, is een groot topklinisch  ziekenhuis met 925 bedden, 190 medisch specialisten en locaties in Zutphen en Apeldoorn. Gelre ziekenhuizen staat voor vernieuwend, deskundig, veilig en hoffelijk. Oncologie en Chronische zorg zijn de hoofdrichtingen van onze strategie. Het ziekenhuis is lid van de vereniging van Samenwerkende Topklinische opleidingsZiekenhuizen (STZ). In juni 2014 is er her accreditatie verkregen door het Nederlands Instituut voor Accreditatie in de Zorg (NIAZ). Daarnaast is het ziekenhuis het predicaat ‘Best Practice Ziekenhuis’ toegekend en behoort het tot de 7 beste van de in totaal 75 geaccrediteerde ziekenhuizen.

Wij streven voortdurend naar verbetering en innovatie en geven opleiding en onderzoek daarom een belangrijke plaats. Deskundige en gemotiveerde medewerkers zorgen voor een open en collegiale sfeer en een goede samenwerking op alle niveaus. Wij willen voor patiënten het voorkeur ziekenhuis zijn. Vanuit onze kernwaarden hoffelijk, deskundig, veilig en vernieuwend biedt Gelre hoogwaardige specialistische zorg en diagnostiek.

Gelre ziekenhuizen kent veel verschillende beroepen en functies. Het grootste deel daarvan is direct verbonden aan de zorg. Maar we kennen uiteraard ook diverse functies in de medisch ondersteunende diensten, management, patiëntveiligheid en ict.

Wil je meer informatie? Kijk dan op werkenbijgelre.nl voor onze actuele vacatures.

 

Staat er nu geen passende vacature voor je bij? Meld je dan aan voor de jobalert. Wekelijks ontvang je dan onze nieuwe vacatures.

Nieuwe vacatures van Gelre Ziekenhuizen

Impressie Gelre Ziekenhuizen

Contactgegevens Gelre Ziekenhuizen

Gelre ziekenhuizen

Postbus 9014
7300 DS Apeldoorn
Tel. 055 5811170

Gelre ziekenhuizen

Postbus 9020
7200 GZ Zutphen
Tel. 055 5811170

Route Gelre Ziekenhuizen

Klik op de gewenste locatie (i) om de adresgegevens te bekijken en/of uw route te plannen.