BKV Groep als werkgever

BKV Groep

 

BKV, bemiddelaar in de gezondheidszorg in hart en nieren.
 
Al 20 jaar verbindt BKV artsen, verpleegkundigen en vele andere zorgprofessionals aan ziekenhuizen, zorginstellingen en praktijken. Vakkundig, op maat en met respect voor de belangen aan beide zijden. De zorgmarkt is complex en continu in beweging, net als de arbeidsmarkt. Als je op zoekt bent naar een (nieuwe) baan, is het fijn als je daarbij een beroep kunt doen op deskundigen die in beide markten thuis zijn. Iemand die zich niet alleen vanuit kennis en ervaring, maar ook vanuit de juiste instelling inzet om jou bij je zoektocht te ondersteunen. Die consultants vind je bij BKV.
 
Dus ben je bijvoorbeeld medisch specialist, verpleegkundige, AIOS, doktersassistent of basisarts en op zoek naar een nieuwe uitdaging, de perfecte opleidingsplaats of net die ene vacature die je op het lijf geschreven is? In Nederland of daarbuiten? Laat onze consultants voor je aan de slag gaan. Ze zijn breed geïnformeerd en staan met beide benen in de markt. Ze kennen de verschillende partijen en weten waar hun behoeften liggen. Al onze consultants hebben bovendien een eigen specialisme, zodat ze exact weten waar het over gaat en jouw taal spreken. Onze consultant is jouw verbinder, klankbord en vraagbaak in deze dynamische wereld waarin veranderingen aan de orde van de dag zijn. Onafhankelijk en gedreven, kosteloos en ongecompliceerd.
 
Meer weten over jouw kansen en mogelijkheden op de arbeidsmarkt?
Neem CONTACT op met één van onze consultants voor een vrijblijvend gesprek.
 
Op de hoogte blijven van onze vacatures?
Meld je gratis en vrijblijvend aan voor onze JOB ALERT. Wekelijks ontvang je van ons een overzicht van alle nieuwe bij jouw wensen passende vacatures.
 
Toe aan een eerste of volgende stap in je carriere als arts en weet je nog niet helemaal wat je wilt? 
Kijk op onze website voor de LOOPBAANWIJZER en SALARISWIJZER voor artsen of neem contact op met onze loopbaancoach.
 
Meer weten over BKV?
Neem een kijkje op onze websites: BKV-GROUP.COM en BKV.JOBS

Nieuwe vacatures van BKV Groep

Impressie BKV Groep

Contactgegevens BKV Groep

BKV Groep

Claudius Prinsenlaan 132
4818 CP Breda
Tel. + 31 888 - 22 55 88

Route BKV Groep

Klik op de gewenste locatie (i) om de adresgegevens te bekijken en/of uw route te plannen.